Fase 3 nu in verkoop

Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van Kleinrijk fase 3. Er is keuze uit 8 singelwoningen vanaf € 224.500 v.o.n. en 10 tuinwoningen vanaf € 199.500 v.o.n. Wil je in aanmerking komen voor een koopwoning in deze fase? Inschrijven kan tot maandag 14 december a.s. 12.00 uur.

In speeltuin Levenslust konden de bezoekers afgelopen zaterdag de verkoopdocumentatie ophalen. Heb je het gemist of was je verhinderd? Geen probleem. De verkoopdocumenten staan vanaf nu ook op de website.

Klik hier om direct de verkoopdocumenten te downloaden.

 

Heb je vragen of wil je de verkoopbrochure liever per post ontvangen? Neem gerust contact op met één van de verkoopmakelaars.

Stel zelf je woning samen met de woonplanner

Woonplanner KleinrijkAls koper heb je veel te kiezen. Wil je een extra slaapkamer of juist een extra grote? Een dakkapel of een uitbouw op de begane grond? Een casco woning of een extra luxe? En zijn de kosten ervan? De woonplanner helpt jou bij het samenstellen van jouw eigen woning. Een handige bijkomstigheid is bovendien dat je direct de financiële consequenties kan zien.
Klik hier om direct naar de woonplanner te gaan.

Huurwoningen fase 3
In fase 3 komen ook weer tuinwoningen te huur in de vrije sector. Naar verwachting start de verhuur van de 10 tuinwoningen aan de Cannemanstraat in het 2e kwartaal van 2016. Zodra er meer bekend is over de start verhuur datum en inschrijfprocedure informeren wij je via de digitale nieuwsbrief, de website en Facebook.

Reacties zijn gesloten.