Zaterdag 28 november start verkoop fase 3

Met de bouw van fase 1 in volle gang en fase 2 bijna uitverkocht, stomen we door naar Kleinrijk fase 3. Op zaterdag 28 november start de verkoop van 10 tuinwoningen en 8 singelwoningen in de 3e fase. We nodigen je van harte uit tussen 10.00 en 12.00 uur in Speeltuin Levenslust aan de Kedichemstraat 1 in Overschie. Noteer deze datum alvast in je agenda. Meer informatie over het programma volgt.
banner start verkoop met locatie

Ben je verhinderd op deze dag? Geen probleem. Alle verkoopdocumenten en het inschrijfformulier zijn na 28 november ook hier op de site te downloaden. Je maakt daardoor evenveel kans op een woning in fase 3 als de bezoekers van de start verkoop.

vogelvlucht met fases

Singelwoningen vanaf € 224.500 v.o.n.
De woningen in fase 3 hebben dezelfde indeling en uitstraling als in fase 1 en 2. De 8 singelwoningen in deze nieuwe fase zijn prachtig gelegen aan de Strijpesingel met vrij uitzicht op het water en groen voor de deur. De drielaagse eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 115 m2 en zijn te koop vanaf € 224.500 v.o.n.

Singelwoningen_fase3_LR

Tuinwoningen vanaf € 199.500 v.o.n.
De 10 tuinwoningen aan de Abtsweg komen tegenover de in aanbouw zijnde woningen in fase 1. De woningen hebben allemaal een tuin op het zuidwesten en een woonoppervlakte van circa 110 m2. Prijzen vanaf € 199.500 v.o.n.

Tuinwoningen_koop_fase3_LR
Bouw fase 2 gaat starten
In fase 2 zijn nagenoeg alle singelwoningen verkocht en alle huurwoningen toegewezen. Binnenkort gaan we starten met de bouw. Kopers en huurders in deze fase ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke bijeenkomst op woensdag 25 november.

Voortgang bouw fase 1
De bouw van fase 1 is al ver gevorderd. Het nieuwe buurtje wordt al goed zichtbaar. Naar verwachting krijgen de eerste bewoners begin 2016 de sleutel van hun nieuwe huis. Alle woningen in deze fase zijn verkocht en verhuurd.

IMG_6557   IMG_6561

Huurwoningen fase 3
In fase 3 komen ook weer tuinwoningen te huur in de vrije sector. Naar verwachting start de verhuur van de 10 tuinwoningen aan de Cannemanstraat in het 2e kwartaal van 2016. Zodra er meer bekend is over de start verhuur datum en inschrijfprocedure informeren wij je via de digitale nieuwsbrief, de website en Facebook.

Reacties zijn gesloten.